Logotyp Jordbruksverket
Logotyp Jordbruksverket
10 Maj 2021

Workshop & kick-off: En nationell strategi för Replace och nätverk

Nu har du möjlighet att tycka till om en nationell strategi för Replace och hur vi ska främja djurförsöksfria metoder i svensk kontext. I en kombinerad workshop och kick-off får du också chansen att nätverka med kollegor från andra organisationer.

Illustrations of computer models, computer codes, a brain, computer chips and networks. The illustrations are red, blue, yellow, black and beige.

Nu kan du tycka till om en nationell strategi för Replace-området.

Den 10 maj kl. 13-15 anordnar Sveriges 3R-center ett interaktivt webbinarium som syftar till att samla in synpunkter från så många som möjligt vad gäller en nationell strategi för Replace-området, det vill säga att ersätta djurförsök med djurförsöksfria metoder. Vi kommer också öppna upp för mingel och nätverkande i samband med workshoppen.

Målgrupp för dagen är forskare, företag, myndigheter och andra som har intresse av och kunskap om Replace-området. Vi kommer fokusera på svenska förutsättningar.

Webbinariet sker på engelska

Webbinariet kommer att hållas på engelska och i Zoom. Du hittar därför all information om innehåll och anmälan på vår engelska webbplats.

Senast uppdaterad: 2021-03-30