Administratör till djurregisterenheten i Söderhamn

Arbetsuppgifter

För att Sveriges smittskydd och djurskydd ska fungera krävs att vi har god kontroll över våra djur, vilket betyder att vi behöver ha väl fungerande register. På djurregisterenheten ansvarar vi för kvaliteten i hundregistret, kattregistret, kundregistret och många fler och vi söker nu en ny administratör som med känsla för kundservice och stort ordningssinne vill förstärka vårt trevliga team.

Som administratör hos oss arbetar du med att hantera rapportering och registreringar i våra register, sammanställa uppgifter och statistik, skriva anställningsbeslut och ge våra kunder god service via telefon, mail och e-tjänster. Vår kundtjänst är en första linje och vi på djurregisterenheten hanterar ärenden i andra linjen. Du svarar på frågor rörande flera av våra register men kan också ta ett djupare ansvar för något register där du blir experten. Vi är ett 20-tal medarbetare på enheten och arbetar tillsammans i team.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasieexamen som är van att möta kunder via telefon och mail samt har god datavana i Officepaketet. Det är meriterande om du har erfarenhet av ärendeadministration eller har jobbat med stora datamängder i Excel. Eftersom vi är en myndighet krävs mycket bra svenska i tal och skrift och att du kan kommunicera på engelska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är kundfokuserad, noggrann, har god samarbetsförmåga, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan anpassa dig till förändrade förutsättningar.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Månadslön
 • Varaktighet: Tillsvidare
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Kontaktpersoner

 • Kerstin Helmerson, Enhetschef djurregisterenheten
  Telefon: 036-15 84 42
 • Eva Kjell, Facklig representant för SACO
  Telefon: 036-15 58 38
 • Annelie Toll, Facklig representant för ST
  Telefon: 036-15 59 07

Om Jordbruksverket

Jordbruksverket finns för att främja en ökad och hållbar matproduktion och god djurvälfärd i hela Sverige. Vi bidrar till en levande landsbygd. Hos oss arbetar cirka 1800 personer. Huvudkontoret ligger i Jönköping men vi har även stor regional verksamhet.

Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska vara hållbara och trivas på jobbet! Vi investerar långsiktigt i våra medarbetare och vill att de utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder en god arbetsmiljö med generösa förmåner med upp till 35 semesterdagar, friskvårdsbidrag samt friskvårdstid. I en stor del av våra anställningar erbjuder vi en flexibel arbetstid, möjlighet att jobba mobilt och arbeta delar av arbetstiden på distans.

Läs mer om hur det är att arbeta på Jordbruksverket på vår webbplats: www.jordbruksverket.se/jobbahososs

Ansökan

 • Sista ansökningsdag: 2023-05-05
 • Arbetsgivarens referensnummer: 2.4.6-06563/2023

Placeringsort är Söderhamn.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Du kanske också är intresserad av det här

Senast uppdaterad: 2023-06-05