Fullstack Javautvecklare till utbetalningssystem

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en fullstack Javautvecklare med mycket fokus på frontend till systemutvecklingsenheten Besluts- och EU-stöd. Här kommer du ingå i det team som ska utveckla vårt nya utbetalningssystem.

Utöver det utvecklar och förvaltar vi handläggningssystem för EU-stöd samt Business Intelligence-lösningar. Ett agilt arbetssätt är grundstommen i vår verksamhet och vi värdesätter att våra medarbetare kontinuerlig utvecklar sig själva, tar initiativ och uppnår resultat. I varje team finns det systemutvecklare, kravanalytiker, testare, produktägare och teamledare. Teamet ansvarar för implementationen av sina specifika verksamhetsområden i en stor organisation med många beroenden och integrationer, där ett bra samarbete med övriga team och verksamhetsexperter är avgörande för det slutliga resultatet.

Arbetsuppgifterna består av implementation och integration inom och mellan jordbruksverkens olika system. Utöver programmering handlar arbetsuppgifterna också om analys, nedbrytning och systemdesign samt att tillsammans med teamet utveckla det agila arbetssättet med dess iterativa agenda och det kontinuerliga förändringsarbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är initiativtagande, handlingskraftig och trivs att arbeta i team mot gemensamma mål. Som person värdesätter vi att du är analytisk med förmågan att bryta ner komplexa frågor, se samband och förstå konsekvenser av olika lösningsförslag. Vi lägger stor vikt vid samarbete och det är teamets resultat som är viktigast och vi ser även att du har ett flexibelt förhållningssätt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Du som söker har mycket god kompetens inom Java och frontend. Vi ser gärna att du har en agil värdegrund. Meriterande erfarenheter är kunskaper inom Java EE, Angular, Git, Maven, Rest, Hibernate, Kubernetes, SQL, TDD samt utbetalningssystem. Vårt arbetsspråk är svenska och du behöver behärska svenska språket väl i tal och skrift.

Relevant högskoleutbildning kan vara meriterande men inte ett krav.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Dagtid
  • Tillträde: Efter överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Om Jordbruksverket

Jordbruksverket finns för att främja en ökad och hållbar matproduktion och god djurvälfärd i hela Sverige. Vi bidrar till en levande landsbygd. Hos oss arbetar cirka 1800 personer. Huvudkontoret ligger i Jönköping men vi har även stor regional verksamhet.

Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska vara hållbara och trivas på jobbet! Vi investerar långsiktigt i våra medarbetare och vill att de utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder en god arbetsmiljö med generösa förmåner med upp till 35 semesterdagar, friskvårdsbidrag samt friskvårdstid. I en stor del av våra anställningar erbjuder vi en flexibel arbetstid, möjlighet att jobba mobilt och arbeta delar av arbetstiden på distans.

Läs mer om hur det är att arbeta på Jordbruksverket på vår webbplats: www.jordbruksverket.se/jobbahososs

Jordbruksverket är en av Jönköpingsregionens största IT-arbetsgivare. På utvecklings- och digitaliseringsavdelningen samarbetar över 200 personer i olika roller för att lösa både verksamhetens och våra kunders behov av moderna och effektiva IT-lösningar. Inom avdelningens väggar ryms storskalig systemutveckling på flera plattformar samt drift, förvaltning och support.

Jordbruksverket erbjuder en modern och händelserik utvecklingsavdelning där teamarbete i nära dialog med kunden och ett agilt arbetssätt utgör grunden. Vi prioriterar medarbetarnas välmående och utveckling och värdesätter engagemang och kreativitet.

Ansökan

  • Sista ansökningsdag: 2023-11-29
  • Arbetsgivarens referensnummer: 2.4.6-18935/2023

Placeringsort är Jönköping med möjlighet att arbeta delar av arbetstiden på distans.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Du kanske också är intresserad av det här

Senast uppdaterad: 2023-11-30