Samordnare deltid inom jordbruk och trädgårdsnäringen

Arbetsuppgifter

Vi söker en medarbetare med stor kunskap och engagemang för frågorna inom lantbruk och landsbygdssektorn. Till dina arbetsuppgifter hör bland annat:
- Bli en del av teamet för att främja jordbrukets- och trädgårdsnäringens konkurrenskraft.
- Vara en aktiv part i att göra upphandlingar och utlysningar för olika landsbygdsutvecklingsprojekt.
- Delta i uppföljning och utvärdering av landsbygdsprogrammet.
- Självständigt genomföra regeringsuppdrag och utredningar av olika karaktär inom den gröna näringen.
- Vara drivande och aktivt kunna svara på revisioner från t ex EU-kommissionen.
- Arbeta med utveckling av landsbygdsprogrammet i nära samarbeta med andra enheter på Jordbruksverket.
- Ha kontakt med näringen.

Du kommer ha många kontaktytor i denna tjänst. Dels internt mot andra enheter inom Jordbruksverket och dels externt mot exempelvis leverantörer, departement, andra myndigheter och intresseorganisationer.

Kvalifikationer

Vi söker efter dig med högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdigt och som har kunskap och mångårig erfarenhet av att arbeta med upphandlingar. Du har erfarenhet av att arbeta med avtalsskrivning och avtalsuppföljning. Det är meriterande med ett upparbetat nätverk inom landsbygdssektorn, offentlig verksamhet och EU-revisioner.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa i denna tjänst ska du vara en utåtriktad och driven person som är duktig på att åstadkomma resultat tillsammans med andra. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra personer. Du har ett strategiskt förhållningssätt och du ser vad som behövs för att de övergripande målen ska nås. Vidare är du också nytänkande, analytisk, uttrycker dig väl i tal och skrift.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Deltid
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Tillträde: Enligt överenskommelse snarast möjligt.
  • Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Om Jordbruksverket

Jordbruksverket finns för att främja en ökad och hållbar matproduktion och god djurvälfärd i hela Sverige. Vi bidrar till en levande landsbygd. Hos oss arbetar cirka 1800 personer. Huvudkontoret ligger i Jönköping.

Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska vara hållbara och trivas på jobbet! Vi investerar långsiktigt i våra medarbetare och vill att de utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder en god arbetsmiljö med generösa förmåner med upp till 35 semesterdagar, friskvårdsbidrag samt friskvårdstid.

Näringsutvecklingsenheten tillhör jordbruk och analysavdelningen och är den enhet inom avdelningen som hanterar projekt- och företagsstöd. Vi arbetar med olika projekt inom landsbygdsutveckling och flera andra främjandefrågor. Vi är ca 20 personer med stort engagemang för utveckling av landsbygden.

Läs mer om hur det är att arbeta på Jordbruksverket på vår webbplats: www.jordbruksverket.se/jobbahososs

Ansökan

  • Sista ansökningsdag: 2023-02-17
  • Arbetsgivarens referensnummer: 2.4.6-01599/2023

Placeringsort är Jönköping och tjänsten är på deltid 80%.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Du kanske också är intresserad av det här

Senast uppdaterad: 2023-03-25