Utredare med veterinärexamen internationellt utvecklingsarbete deltid

Arbetsuppgifter

Jordbruksverkets tjänsteexport är en liten men viktig del av Jordbruksverkets verksamhet. Arbetet bedrivs helt med extern finansiering i olika projekt. Du kommer tillhöra jordbruk- och analysavdelningen, en avdelning där analys- och utredningsfrågor med fokus på jordbrukets ekonomi, livsmedelskedjan och livsmedelsstrategin är samlade. Din tjänst kommer vara placerad på livsmedelskedjan och exportenheten som ansvarar för Jordbruksverkets övergripande arbete med livsmedelsstrategin och arbete för att öka svensk export av livsmedel och jordbruksvaror till länder utanför EU. Avdelningen är också ansvarig för samordning av hela Jordbruksverkets tjänsteexport.

Tjänsten är på 20% och avser att utifrån din veterinära internationella och statliga erfarenhet delta i Sida-, eller EU-finansierade projekt inom livsmedelskedjan.
• Du kommer arbeta med EU-finansierade projekt inom livsmedelskedjan, för närvarande i Georgien.
• Samordnade av Jordbruksverkets deltagande i Sida finansierade projekt med andra myndigheter, för närvarande i Östafrika.
• Deltagande i Sidas myndighetssamarbete.
• Ev. deltagande i övriga projekt inom livsmedelskedjan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad veterinär med erfarenhet från internationellt biståndsarbete. Du har flera års relevant arbetslivserfarenhet av arbete som veterinär i statlig förvaltning inom livsmedelskedjan.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är drivande, självständig och flexibel utifrån projektens behov. Erfarenhet att driva projekt till avslut samt att driva projekt med anknytning till livsmedelsstrategin är meriterande.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Deltid
  • Löneform: Månadslön
  • Tillträde: Snarast enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Om Jordbruksverket

Jordbruksverket finns för att främja en ökad och hållbar matproduktion och god djurvälfärd i hela Sverige. Vi bidrar till en levande landsbygd. Hos oss arbetar cirka 1800 personer. Huvudkontoret ligger i Jönköping men vi har även stor regional verksamhet.

Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska vara hållbara och trivas på jobbet! Vi investerar långsiktigt i våra medarbetare och vill att de utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder en god arbetsmiljö med generösa förmåner med upp till 35 semesterdagar, friskvårdsbidrag samt friskvårdstid. I en stor del av våra anställningar erbjuder vi en flexibel arbetstid, möjlighet att jobba mobilt och arbeta delar av arbetstiden på distans.

Läs mer om hur det är att arbeta på Jordbruksverket på vår webbplats: www.jordbruksverket.se/jobbahososs

Ansökan

  • Sista ansökningsdag: 2023-02-15
  • Arbetsgivarens referensnummer: 2.4.6-01708/2023

Placeringsort är Jönköping med möjlighet till hemmakontor.

Arbetstid: Årsarbetstid, 20% av arbetstiden förläggs utifrån projektens behov.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Du kanske också är intresserad av det här

Senast uppdaterad: 2023-03-20