Vi söker dig som vill arbeta med lön

Arbetsuppgifter

Är du nyfiken på ett nästa steg och har erfarenhet av löneadministration? Trivs du i en föränderlig miljö där du har möjlighet att påverka och effektivisera? Vi har nyligen slagit samman vår lönehantering för Jordbruksverket och Distriktsveterinärerna, och söker nu dig som vill arbeta med löneadministration hos oss.

Du kommer att vara en del av vårt löneteam på fyra personer. Tillsammans arbetar vi för att stötta vår verksamhet i lönerelaterade frågor inom Jordbruksverket och Distriktsveterinärerna. Löneteamet ansvarar för beräkning, beredning och utbetalning av ca 1 800 löner, support i lönerelaterade frågor från organisationen, administration av intyg och arbetsgivarintyg, kontakter med myndigheter, exempelvis Försäkringskassan samt övriga relaterande ärenden såsom policy, personalvårdsförmåner och avtalsfrågor. Rollen innebär också att kontinuerligt arbeta för att effektivisera och öka digitaliseringen av löneadministrationen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom löneadministration alternativt gymnasieexamen med minst två års arbetslivserfarenhet inom löneadministration. Arbetet ställer krav på god datorvana och att du kan uttrycka dig väl i svenska i tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat i Agresso/ERP och har kunskap inom villkorsavtalet.

För att passa i rollen tror vi att du har en ambitiös vilja att driva ditt arbete framåt, både självständigt och i samarbete med kollegor. Vidare trivs du med att arbeta mot såväl egna mål samt gruppens gemensamma målsättningar. Du har förmåga att strukturera och planera ditt arbete väl, i en stundtals föränderlig miljö. Då arbetet innefattar intern support är det av stor vikt att du har en tillmötesgående inställning och har lätt för att sätta dig in i andras situation.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Månadslön
 • Varaktighet: Tillsvidare
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Kontaktpersoner

 • Karin Stridh, Ekonomichef
  Telefon: 036-15 60 02
 • Eva Kjell, Facklig representant för SACO
  Telefon: 036-15 58 38
 • Maria Gustavsson, Facklig representant för ST
  Telefon: 036-15 60 93

Om Jordbruksverket

Jordbruksverket finns för att främja en ökad och hållbar matproduktion och god djurvälfärd i hela Sverige. Vi bidrar till en levande landsbygd. Hos oss arbetar cirka 1800 personer. Huvudkontoret ligger i Jönköping men vi har även stor regional verksamhet.

Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska vara hållbara och trivas på jobbet! Vi investerar långsiktigt i våra medarbetare och vill att de utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder en god arbetsmiljö med generösa förmåner med upp till 35 semesterdagar, friskvårdsbidrag samt friskvårdstid. I en stor del av våra anställningar erbjuder vi en flexibel arbetstid, möjlighet att jobba mobilt och arbeta delar av arbetstiden på distans.

Läs mer om hur det är att arbeta på Jordbruksverket på vår webbplats: www.jordbruksverket.se/jobbahososs

Ansökan

 • Sista ansökningsdag: 2023-06-02
 • Arbetsgivarens referensnummer: 2.4.6-08838/2023

Placeringsort för denna roll är Jönköping. Möjlighet finns att teckna överenskommelse om distansarbete, viss tid av arbetstiden.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Sök jobbet här >>

Du kanske också är intresserad av det här

Senast uppdaterad: 2023-06-01