Examensarbete, praktik eller sommarjobb

Börja ditt arbetsliv hos oss på Jordbruksverket! Som student eller nyexaminerad kan du bidra till vår verksamhet med dina idéer och ditt engagemang. Samtidigt som du får möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och forma din framtid.

Praktik

Praktisera hos oss, så får du lära dig nya saker samtidigt som du gör skillnad för samhället. Vi tar gärna emot praktikanter och försöker ge plats till så många som möjligt. Vad är just du intresserad av att lära dig under din praktik?

Skicka in en intresseanmälan till oss, så undersöker vi om det finns en praktikplats ledig. Anmäl ditt intresse tidigt så ökar chansen att du får en plats.

Examensarbete

Som student kan du skriva ditt examensarbete hos oss. Vi är en stor organisation, vilket gör att studenter från flera olika utbildningar och inriktningar kan hitta intressanta frågor att skriva om här. Vi har goda erfarenheter av studentsamarbeten och tar gärna emot fler studenter.

Sommarjobb och säsongsarbete

Under sommaren behöver vi ofta anställa extra personal inom bland annat växtskydd och fältbesiktning, samt kontrollarbete. Att sommarjobba eller säsongsarbeta hos oss är ett bra tillfälle att få erfarenhet och inblick i våra olika verksamheter. I dagsläget är dessa jobb redan tillsatta.

Lediga jobb

Här ser du alla lediga jobb hos oss just nu. Om du hittar en tjänst som verkar intressant så söker du den digitalt genom vårt rekryteringsverktyg.

Senast uppdaterad: 2020-03-27