Logotyp Jordbruksverket
Logotyp Jordbruksverket
5 September 2019

Hej!

Som en del av det starka teamet, men för närvarande smått förvirrade personerna på traineeprogrammet har snart en vecka gått med redan nu många nya erfarenheter.

Jag heter Dennis och är en av de nya traineerna på jordbruksverket.

Så vem är jag? Jag kommer från en väldigt liten by utanför Sorsele. Sorsele kommun är Sveriges näst minsta kommun om man ser till invånarantal och att då byn bara innehåller två hus kanske inte är alltför konstigt. Innan jag flyttade till Jönköping för fyra år sedan bodde jag i Luleå. Det är ett långt land och det är mycket som skiljer från norr till söder. Samtidigt som de norra delarna har sin charm och sina fördelar trivs jag bättre i Jönköping och de södra delarna av Sverige. Att paddla kajak är fantastiskt fridfullt och ett av mina intressen.

Efter att ha jobbat med grafisk produktion de senaste 10 åren har jag sadlat om och tagit upp intresset programmering och går en utbildning till Systemintegratör med inriktning på backendutveckling i Piteå på distans. Traineeprogrammet känns för mig som en fantastisk möjlighet att utvecklas samt en ny start i arbetslivet, förhoppningsvis kommer jag även att bidra på ett bra sätt både till gruppen och jordbruksverket.

Alla har varit väldigt trevliga och tagit väl hand om oss första veckan. Jag ser fram emot minst nio månader med dessa människor.

/Dennis

Senast uppdaterad: 2019-12-20