Logotyp Jordbruksverket
Logotyp Jordbruksverket

Hitta på sidan

Fullstackutvecklare C# .NET

Arbetsuppgifter

Som utvecklare på Systemutvecklingsenheten verksamhetssystem jobbar du utifrån verksamhetens behov med både nyutveckling och förvaltning av våra standardsystem. Vi arbetar i scrum-team och du har goda möjligheter att påverka hur vi ska utföra våra uppgifter. Vi har förtroende för varandra och arbetar med egna ansvarsområden.

Vi har en tät samverkan med verksamheten och övriga kollegor, där verksamheten ansvarar för vad som ska göras men du kommer ha ett stort inflytande på hur det ska göras. I din roll kommer du att ha mycket kontakt med systemförvaltare och tekniker, men också med andra utvecklare och kollegor som arbetar med vår arkitektur. Utöver programmering kommer du i det dagliga arbetet att delta i analys och nedbrytning tillsammans med kravställare, systemdesign och sprintplanering tillsammans med teamet. Vi har regelbundna retrospektiv för att ständigt utveckla vårt arbete att bli ännu bättre.

Tillsammans vill vi skapa en kreativ miljö där det är roligt att gå till jobbet! De interna utvecklingsmöjligheterna är mycket goda. Hos oss finns utvecklingsmöjligheter för alla oavsett om du vill utvecklas på bredden eller på djupet.

Kvalifikationer

Dina personliga egenskaper har stor betydelse för att vi ska trivas att jobba tillsammans långsiktigt. I våra framtida medarbetare letar vi efter engagemang, glädje i arbetet och eget driv. Du trivs som absolut bäst i en miljö med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du har också en god förmåga att lyfta blicken och se helhetsperspektivet och är bra på analys och problemlösning.

Vi söker dig som är engagerad, har användarfokus och drivs av att vara i en lärande miljö med stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Att vi lyckas bäst när vi samarbetar, både med varandra och verksamheten, är en självklarhet för dig!

Du har relevant erfarenhet och har arbetat med utveckling de senaste åren. Du har kompetens inom C#, .NET, JavaScript och SQL med inriktning mot SharePoint. Vidare är det meriterande om du har kunskap om PowerShell samt arbetat agilt i större utvecklingsprojekt.

Vårt arbetsspråk är svenska och därför behöver du behärska svenska språket väl i tal och skrift.

Låter det som att det är dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Mikael Schröder, Enhetschef
Telefon: 036-15 50 92

Patrik Gräser, ST
Telefon: 036-15 59 53

Eva Kjell, SACO
Telefon: 036-15 58 38

Om Jordbruksverket

Vill du arbeta i en modern och händelserik utvecklingsverksamhet där teamarbete i nära dialog med kunden och ett agilt arbetssätt utgör grunden? Är det viktigt för dig att arbeta hos en arbetsgivare som prioriterar medarbetarnas välmående och utveckling och som värdesätter engagemang och kreativitet? Läs vidare!

Jordbruksverket är en av Jönköpingsregionens största IT-arbetsgivare. Vi strävar efter att ligga i framkant inom både arbetssätt och teknik. På vår utvecklings- och digitaliseringsavdelning är vi drygt 200 personer som arbetar tillsammans i många olika roller för att lösa verksamhetens och våra kunders behov av digitalisering genom moderna och effektiva IT-lösningar. Inom avdelningens väggar ryms allt från storskalig systemutveckling på flera olika plattformar till drift, förvaltning och support. Läs mer om vår IT-verksamhet på: jordbruksverket.se/utvecklingochdigitalisering

Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska vara hållbara och trivas på jobbet! Vi investerar långsiktigt i våra medarbetare och vill att de utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder en god arbetsmiljö med generösa förmåner med upp till 35 semesterdagar, friskvårdsbidrag samt friskvårdstid. I en stor del av våra anställningar erbjuder vi en flexibel arbetstid och möjlighet att jobba mobilt.

I en tid där samhället ställs inför svåra prövningar är vårt uppdrag som statlig myndighet viktigare än någonsin. På Jordbruksverket arbetar vi med många högaktuella och viktiga frågor, bland annat för att vi ska öka vår produktion av svensk mat och därmed också minska vårt beroende av omvärlden. Vi arbetar också för att matproduktionen i Sverige ska vara hållbar med en minskad antibiotikaresistens och ett gott djur- och växtskydd. Vårt arbete bidrar till att göra Sverige levande och konkurrenskraftigt.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2021-03-08
Arbetsgivarens referensnummer: 2.4.6-00425/2021

Placeringsort är Jönköping. Provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Tack för att du söker arbetet genom offentliga jobb!

Sök jobbet här >>