7 Juni 2023

Webbinarium om att vara en bra rådgivare - möjligheter och fällor

Vad behöver du tänka på i din roll som rådgivare i mötet med lantbrukaren? Hur kommunicerar du på ett bra sätt och når fram med ditt budskap?

Vid detta webbinarium tar vi upp hur du som rådgivare kan få till ett respektfullt samtal och samtidigt en effektiv rådgivning.

Vid detta tillfälle föreläser Hans Wickström som är psykolog och jägmästare och har lång erfarenhet av arbete inom myndighetsvärlden i de gröna näringarna. Vi kommer att gå in på ämnen som kommunikation och bemötande av människor. Metoden bygger på att få med sig och engagera lantbrukaren i så stor utsträckning som möjligt. På detta sätt kan du främja lantbrukarens egna motiv till åtgärder snarare än att du som rådgivare talar om hur saker är och vad lantbrukaren ska göra. Detta gör att du får ett informationsutbyte i dialog snarare än i monologform. Du kommer att få veta hur du kan förbereda dig inför en rådgivning, vilka möjligheter som finns, men även fällor.

Information och anmälan

Webbinariet ingår i en webbinarieserie inom ett program för kompetensutveckling om ängs- och betesmarker. Webbinariet är kostnadsfritt.

Webbinariet vänder sig till: Rådgivare

Datum: 7 juni

Tid: klockan 9–10

Plats: digitalt via Zoom

Senast dagen innan webbinariet kommer du att få en inbjudan via mejl med en länk för att ansluta till mötet. I mejlet finns också instruktioner för hur du ska göra för att ansluta till mötet.

Anmäl dig här senast den 5 juni

Du ska få ett bekräftelsemejl när du har skickat in anmälan

Kontrollera att du får ett bekräftelsemejl när du skickat din anmälan, så att du vet att din anmälan tagits emot.

Kontakta oss om du har frågor

Kontakta Kersti Andersson om du har frågor om webbinariet.

Senast uppdaterad: