Logotyp Jordbruksverket
Logotyp Jordbruksverket
24 Mars 2021

Bete och alger till får – effekt på tillväxt, köttkvalitet och växthusgaser

Välkommen på webbinarium med Vibeke Lind från NIBIO onsdagen den 24 mars.

Innehåll

Vibeke Lind kommer att prata om användningen av lokalproducerat foder till får, bland annat om hur makroalger (tång och kelp) påverkar lammens tillväxt. Hon berättar även om möjligheter och begränsningar för användning av makroalger i foder till idisslare, samt om hur slutgödning av lamm, antingen på bete eller med kraftfoder, påverkar köttkvaliteten.

Anmäl dig här senast den 22 mars

Webbinariet vänder sig till: rådgivare

Datum: 24 mars 2021

Tid: klockan 9–10

Plats: via Skype

Kontakta oss om du har frågor

Birgitta Johansson

Dan-Axel Danielsson

Senast uppdaterad: 2021-02-26