28 Oktober 2021

Andelsjordbruk i Sverige 2021

Välkommen till webbinarium den 28 oktober om resultatet från den inledande intervjuundersökningen inom projektet Andelsjordbruk – Information och rådgivning tillsammans med föreningen Andelsjordbruk Sverige. Föreläsare är Lina Morin, rådgivare på Länsstyrelsen i Västra Götaland och Celine Fauvelle, ekonom och hållbarhetsstrateg.

Information och anmälan

Sedan hösten 2020 driver Länsstyrelsen i Västra Götaland projektet Andelsjordbruk – Information och rådgivning tillsammans med föreningen Andelsjordbruk Sverige. Projektet är nationellt och finansieras av landsbygdsprogrammet som en insats för att stärka korta livsmedelskedjor.

Inom projektet erbjuds rådgivning, kurser och erfarenhetsutbyte för etablerade och nystartade företag. Syftet är att samla och förmedla den kunskap som finns om andelsjordbruk i Sverige just nu.

Som inledning på projektet gjordes därför 19 omfattande intervjuer med etablerade företag. Resultatet från intervjuundersökningen kommer presenteras under webbinariet. Kontakta Sara Furenhed om du vill ta del av projektrapporten.

Webbinariet vänder sig till: rådgivare, myndigheter, organisationer och företag inom gröna näringar, yrkesmässiga trädgårdsodlare

Datum: 28 oktober

Tid: klockan 9–10

Plats: Skype

Senast dagen innan kommer du att få en inbjudan till webbinariet via mejl.

Anmäl dig här senast den 25 oktober

Kontakta mig om du har frågor

Sara Furenhed

Senast uppdaterad: