Logotyp Jordbruksverket

Ändra, ta bort eller förnya din prenumeration

Här kan du hantera dina prenumerationer hos Jordbruksverket

Prenumeration på en sida

Om du har behov av att få uppdateringar på specifikt innehåll på vår webbplats kan du prenumerera på uppdateringar på sidan. Då skickar vi ut ett mejl till dig när vi har lagt till ny information på sidan. Här nedan kan du ändra, ta bort eller lägga till nya prenumerationer på sidor. Skriv in din e-postadress i fältet och klicka på knappen Lista prenumerationer. Du får då upp en lista med alla tillgängliga prenumerationer som vi har på sidor på vår webbplats.

De som är ibockade prenumererar du på. Förändra dina prenumerationer genom att klicka i eller ur rutorna framför respektive prenumeration och klicka på spara.

Vi har skickat ett meddelande till din e-postadress. För att starta din prenumeration behöver du klicka på länken i mejlet. Då bekräftar du att adressen är rätt och du godkänner att vi får hantera dina personuppgifter.

Tack för att du har valt att prenumerera på följande sidor!

Dina förändringar har sparats!

Nyhetsbrev

Du kan prenumerera på många olika nyhetsbrev hos oss. Om du vill avregistrera dig från ett utskick gör du enklast det via länken längst ner i nyhetsbrevet som du fått till din mejl.