Logotyp Jordbruksverket

Ändra, ta bort eller förnya din prenumeration

Här kan du hantera dina prenumerationer hos Jordbruksverket.

Prenumeration på nyheter och uppdateringar av sidor

Om du har behov av att få uppdateringar på specifikt innehåll på vår webbplats kan du prenumerera på uppdateringar på sidan. Då skickar vi ut ett mejl till dig när vi har lagt till ny information på sidan. Det finns också nyheter, statistik med mera som du kan välja att prenumerera på.

Här nedan kan du ändra, ta bort eller lägga till nya prenumerationer. Skriv in din e-postadress i fältet och klicka på knappen Lista prenumerationer. Du får då upp en lista med alla prenumerationer.

De som är ibockade prenumererar du på. Förändra dina prenumerationer genom att bocka i eller ur rutorna framför respektive prenumeration och klicka på spara.

Vi har skickat ett meddelande till din e-postadress. För att starta din prenumeration behöver du klicka på länken i mejlet. Då bekräftar du att adressen är rätt och du godkänner att vi får hantera dina personuppgifter.

Tack för att du har valt att prenumerera på följande sidor!

Dina förändringar har sparats!

Fler nyhetsbrev och växtskyddsbrev

Vissa nyhetsbrev skickar vi ut via ett annat verktyg. Hittar du inte din prenumeration i listan ovan kan du hitta den här.

Om du vill avregistrera dig från ett utskick gör du det enklast via länken längst ner i nyhetsbrevet som du fått till din mejl.