Logotyp Jordbruksverket
Logotyp Jordbruksverket

Vi bygger om jordbruksverket.se

Hitta på sidan

Lättare att hitta rätt, bättre texter och bättre anpassning till mobil. Det är några av målen när vi bygger nya jordbruksverket.se.

Både strukturen och innehållet uppdateras, men inte allt på en gång. Arbetet fortsätter under 2021, vilket innebär att du som besöker jordbruksverket.se under den här tiden kommer att mötas av webbsidor med olika utseende.

Vi gör vad vi kan för att inte du ska uppleva detta som ett problem. Vi har tagit hand om gamla webbadresser så att inte du ska mötas av brutna länkar. Vi har också noggrant kontrollerat alla länkar mellan webbplatserna så att du kan besöka oss som vanligt.

En webbplats som funkar bra för alla

Ambitionen är att webbplatsen ska vara så tillgänglig som möjligt för så många som möjligt. Den ska fungera lika bra oavsett om du använder mobil, surfplatta eller dator. Den ska också vara anpassad efter de nya tillgänglighetskraven.

Vi har rensat bort de flesta bilder som inte hjälper läsaren att förstå texten. För många människor kan bilder vara störande och distraherande. Bilder och filmer som kan hjälpa till att förklara krångliga saker finns kvar, men du ska alltid kunna få samma information genom att läsa texten, om du föredrar det.

Länkar till befintliga jordbruksverket.se

De sidor som publiceras på den nya webbplatsen kommer att tas bort på den befintliga. Länkar till borttagna sidor, till exempel från andra webbplatser, kommer att fortsätta fungera, men du skickas då till informationen på den nya webben. Du ska alltså inte behöva rätta eller laga några länkar till jordbruksverket.se.

Vi utvecklar för alla webbläsare

Vår webbplats fungerar i de vanligaste webbläsarna. Vi utvecklar alltid för de senaste versionerna. Använder du Internet Explorer 11 eller tidigare versioner kan du uppleva att designen på sidorna ser annorlunda ut.

Fortsatt arbete

Under 2020 arbetar vi med informationen om djur, konsument, handel och marknad samt tillsyn. De sidorna publiceras i slutet av 2020. Då ska hela webbplatsen vara uppdaterad.

Lämna synpunkter på webbplatsen

Vi hoppas du hittar den information du söker här på vår webbplats. Om du upptäcker något fel eller något som kan bli bättre får du gärna tala om det för oss.

Senast uppdaterad:

Denna modul visas endast online