Logotyp Jordbruksverket
Logotyp Jordbruksverket

Hitta på sidan

Handläggare för lokalt ledd utveckling

Arbetsuppgifter

På EU-stödsavdelningen handlägger vi ansökningar för EU-projekt vars mål är att utveckla Sverige. Avdelningen är indelad i tre olika sektioner, utifrån vilken typ av stöd som handläggs, och vi söker nu nya medarbetare till projekt- och företagsstödsektionen. I olika så kallade leaderområden arbetar föreningar, företag och kommuner tillsammans för att skapa gemensamma projekt, som de sedan söker stöd för. Det kan till exempel vara insatser inom turism, företagsutveckling, integration, kulturmiljö eller något annat som stärker området.

Vill du bidra till att projekten förverkligas? Med stort eget ansvar är det du som handläggare som ser till att ansökningarna hanteras effektivt och med god kvalitet. Du kommer att arbeta med att granska ansökningar, göra bedömningar och ge svar i ärenden. I arbetet ingår även att ha kontakt med våra stödmottagare samt leaderområden och på ett pedagogiskt sätt kunna förklara regelverk och dess tillämpningar. Ofta är uppgifterna komplexa och du behöver ha tålamod, vara analytisk, kunna tolka regler och ha ett gott omdöme.

Du kommer att ingå i ett positivt gäng som värnar om varandra, hjälps åt för att lösa enhetens och avdelningens uppgifter och som ser en möjlighet att bidra till samhällets utveckling. Vi samarbetar mellan enheterna inom sektionen vilket periodvis kan innebära handläggning av andra stöd än från leaderområdena.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant högskoleexamen, exempelvis agronom, inom ekonomi eller samhällsvetenskap, alternativt har förvärvat motsvarande kompetens genom erfarenhet.

Erfarenhet av ärendehandläggning, vana av att tolka regelverk och/eller myndighetsutövning är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är strukturerad, har förmåga att fatta beslut, samt är van att själv prioritera och planera ditt arbete. Du uppskattar att vara en del av ett team där ni hjälps åt att lösa uppgifter, stötta varandra och att tillsammans utveckla och förbättra vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 2

Kontaktpersoner

Karolina Dahlberg, Enhetschef LLU1
Telefon: 036-15 60 99

Carin Alfredsson, Enhetschef: Leader/LLU2
Telefon: 036-15 64 22

Maria Gustavsson, ST
Telefon: 036-15 60 93

Mats Alstrand, Saco
Telefon: 036-15 63 24

Om Jordbruksverket

Jordbruksverket finns för att främja en ökad och hållbar matproduktion och god djurvälfärd i hela Sverige. Vi bidrar till en levande landsbygd. Hos oss arbetar cirka 1600 personer. Huvudkontoret ligger i Jönköping men vi har även stor regional
verksamhet.

Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska vara hållbara och trivas på jobbet! Vi investerar långsiktigt i våra medarbetare och vill att de utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder en god arbetsmiljö med generösa förmåner med upp till 35 semesterdagar, friskvårdsbidrag samt friskvårdstid. I en stor del av våra anställningar erbjuder vi en flexibel arbetstid och möjlighet att jobba mobilt.

Läs mer om hur det är att arbeta på Jordbruksverket på vår webbplats: www.jordbruksverket.se/jobbahososs

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2021-04-21
Arbetsgivarens referensnummer: 2.4.6-06232/2021

Placeringsort är Jönköping.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Sök jobbet här >>