Systemförvaltare med fokus på kravanalys

Arbetsuppgifter

Vill du ha ett jobb där du fyller en viktig roll i att säkerställa att våra IT-system fungerar väl och på så sätt bidra till en levande och konkurrenskraftig landsbygd?

Vi söker nu nya kollegor till IT-förvaltningsenheten. Vi arbetar tillsammans med kravanalys och systemförvaltning både i team och enskilt. Som systemförvaltare/kravanalytiker arbetar du nära både verksamhet och systemutveckling och fungerar som en brygga mellan verksamheten och IT. Du har ett stort ansvar kopplat till våra viktigaste IT-system.

En stor del av arbetet består av kravanalys. På Jordbruksverket betyder kravanalys att samla in krav från våra verksamhetsexperter och göra om kraven till utvecklingsunderlag till systemutvecklarna. Varje team på enheten har förutom kravanalys ansvar för flera olika arbetsuppgifter som vi hjälps åt med.

Dina huvudarbetsuppgifter består av:
• kravanalys och test i nära samarbete med Jordbruksverkets verksamhetsexperter, arkitekter och systemutvecklarteam,
• strukturera de beställande verksamheternas krav och koordinera genomförandet av systemlösningen,
• användarsupport.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom IT-området eller annan jämförbar utbildning, alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av arbete med kravanalys och vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat agilt. Vårt arbetsspråk är svenska och därför behöver du kunna behärska svenska språket väl i tal och skrift.

För oss är det lika viktigt vem du är som person som vad du kan. Du är en lagspelare och värdesätter samarbetet kollegor emellan och är prestigelös i ditt arbete. Du är självgående och flexibel med förmågan att strukturera, planera och prioritera bland arbetsuppgifter. Du har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 2

Kontaktpersoner

Johan Nilsson, Enhetschef IT-förvaltningsenheten
Mobil: 0703-853 50 33
Telefon: 036-15 59 36
E-post: Johan.Nilsson@jordbruksverket.se

Adrian Vallin, Facklig representant för SACO
Telefon: 036-15 52 07

Kelesh Hussein, Facklig representant för ST
Telefon: 036-15 52 77

Om Jordbruksverket

Jordbruksverket finns för att främja en ökad och hållbar matproduktion och god djurvälfärd i hela Sverige. Vi bidrar till en levande landsbygd. Hos oss arbetar cirka 1700 personer. Huvudkontoret ligger i Jönköping men vi har även stor regional verksamhet.

Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska vara hållbara och trivas på jobbet! Vi investerar långsiktigt i våra medarbetare och vill att de utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder en god arbetsmiljö med generösa förmåner med upp till 35 semesterdagar, friskvårdsbidrag samt friskvårdstid. I en stor del av våra anställningar erbjuder vi en flexibel arbetstid, möjlighet att jobba mobilt och arbeta delar av arbetstiden på distans.

Läs mer om hur det är att arbeta på Jordbruksverket på vår webbplats: www.jordbruksverket.se/jobbahososs

IT-Förvaltningsenheten tillhör EU-stödavdelningen, den del av Jordbruksverket som ansvarar för att Sverige hanterar EU-stöden till jordbruket och landsbygden korrekt. Vi betalar årligen ut cirka 12,5 miljarder kronor och har det övergripande ansvaret för att göra företagarnas kontakt med Jordbruksverket så enkel som möjligt. Eftersom vi hanterar stora ekonomiska värden är kraven på kvalitet och säkerhet höga. Nu söker vi nya medarbetare till stödsamordningssektionen.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2022-08-18
Arbetsgivarens referensnummer: 2.4.6-07638/2022

Placeringsort är Jönköping med möjlighet att arbeta delar av arbetstiden på distans.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Sök jobbet här >>