Publiceringsdatum9 Februari 2022

Teamledare Carl-Olof: Många utvecklingsmöjligheter

Mitt namn är Carl-Olof Söderström. Jag arbetar som teamledare och Scrum Master på Jorden-systemet. Mina arbetsuppgifter består ofta av att facilitera möten och även att röja hinder för teamet, som kan uppstå.

Jag är även delaktig i flera planeringsaktiviteter där vi planerar och diskuterar hur vi ska tackla problemen framåt. Det bästa med jobbet är att träffa alla glada individer som man möter på arbetsplatsen varje dag. Att tillsammans med dessa härliga och kunniga individer få tackla problemen tillsammans. Det är även fantastiskt att det är olika problem varje dag, vilket gör att det blir väldigt varierande och det finns alltid nya utmaningar, och nya lärdomar.

På Jordbruksverket finns det många utvecklingsmöjligheter, det är riktigt roligt att man har möjligheten att testa på flera saker. Det finns väldigt många enheter och många olika avdelningar där arbetsuppgifterna inte är desamma. Skulle man någonsin känna att det känns bra att gå vidare till någon annan arbetsuppgift, så finns de möjligheterna. Jordbruksverket är väldigt accepterande med att man testar på saker och hittar den platsen som är bäst för en själv. Kulturen här är väldigt öppen och vi står väldigt mycket för delaktighet, att alla blir hörda och alla kan komma med åsikter. Det är väldigt bra, eftersom att vi då tillsammans kan hitta den bästa lösningen, att alla åsikter blir hörda och alla idéer kommer upp.

Senast uppdaterad:

Till toppen