Rekommenderade webbläsare

Webbläsare är det program på din dator eller mobila enhet som tillåter dig att komma åt all information på internet. Vi kan inte garantera att alla delar av webbplatsen fungerar i Internet Explorer. Vi råder dig därför att byta till modernare webbläsare.

Jordbruksverkets webbplats fungerar bäst i moderna webbläsare som Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox och Apple Safari. Vi råder dig därför att byta till någon av dem om du har webbläsaren Internet Explorer installerad på din dator eller mobila enhet. Detta är ett råd från flera myndigheter i Sverige.

En gammaldags webbläsare som Internet Explorer har vissa problem med mer moderna webbsidor. Nya digitala tjänster som vi utvecklar kommer inte att fungera i Internet Explorer. Vi kan inte heller ge teknisk support om du använder vår webbplats i Internet Explorer.

Så här byter du webbläsare

Windowsdatorer har ofta Internet Explorer installerad som förvald webbläsare. Du bör ändra din standardwebbläsare, om den är inställd på Internet Explorer, till en modernare webbläsare, till exempel som Google Chrome, Microsoft Edge och Mozilla Firefox.

Uppdatera din webbläsare genom att klicka på länkarna till valfri webbläsare och följ instruktionerna. Svara ja vid frågan om du vill byta standardwebbläsare.

Om du använder en jobbdator som du inte själv kan uppdatera kan du be din administratör hjälpa dig.

Senast granskad: 2021-12-07