Informationsmaterial om afrikansk svinpest

Material som du fritt kan använda för att hjälpa till att sprida information om hur vi kan minska smittspridningen av afrikansk svinpest.

Affischer, folder och skyltar om att slänga matavfall på rätt sätt

Material som syftar till att upplysa om vikten att slänga matavfall på rätt sätt, kan du beställa kostnadsfritt hos oss. Det finns även en affisch riktad till jaktresenärer.

Flygblad att dela ut vid jakt

Vi har tagit fram ett flygblad för dig som jagar själv, eller tar emot jaktgäster.

Filmer till sociala kanaler

Filmer framtagna för att främst spridas i sociala kanaler. Filmerna är korta och animerade. Det finns fyra filmer med olika målgrupper i fokus.

I filmen nedan är alla fyra filmer ihopklippta till en lite längre film. Den vänder sig till alla målgrupper.

Filmerna i mp4-format

Om du vill sprida filmerna kan du ladda ned dessa. Det finns filmer som är riktade till de som gillar friluftsliv, lastbilschaufförer, grishållare och jägare samt en längre film som vänder sig till alla målgrupper.

Illustrationer till webb

Illustrationer framtagna främst för att kunna användas på webb och i sociala kanaler. Illustrationerna innehåller ett budskap anpassat till målgruppen.

Material översatt till andra språk

Lastbilschaufförer och andra som är ute på vägarna

Materialet vänder sig till lastbilschaufförer och andra som är ute på vägarna. Det finns översatt till fem andra språk och i två olika format.

Gästarbetare, till exempel säsongsarbetare från andra länder

Materialet vänder sig till gästarbetare som till exempel säsongsarbetare från andra länder. Det finns översatt till fem andra språk och i två olika format.

Du kanske också är intresserad av det här

Senast granskad: 2023-10-05

Till toppen