Vi kan erbjuda dig

För att våra medarbetare ska trivas så bra som möjligt har vi satsat på att erbjuda både attraktiva arbetssätt och möjligheter.

Vårt erbjudande

  • Teambaserat arbetssätt – agil systemutveckling, teamarbete med goda möjligheter att påverka
  • Goda utvecklingsmöjligheter – modern teknik, dedikerad kompetensutvecklingstid, experimentdagar och goda möjligheter att utvecklas och att göra karriär
  • Sociala aktiviteter – aktiv personalförening och trivselkommitté som regelbundet anordnar populära aktiviteter såsom pubkvällar, AW och prova-på-aktiviteter
  • Bra arbetsmiljö – sedan mars 2021 finns vi i helt nybyggda lokaler vid Munksjöns södra strand i Jönköping.
  • Bra villkor - lön och tillgång till alla våra förmåner redan från första dagen.

Vid fortsatt anställning efter traineeprogrammet blir du systemutvecklare i något av våra utvecklingsteam med en bra löneutveckling i en särskilt framtagen lönemodell för traineer och goda möjligheter till kompetensutveckling.

Röster från nuvarande och tidigare traineer

Hampus, nuvarande trainee: Jordbruksverkets traineeprogram har varit en spektakulär start på min utvecklarkarriär. Jag har lärt mig otroligt mycket tack vare det underbara samarbetet kollegor sinsemellan och de fantastiska föreläsningarna vi fått. Goa arbetskamrater, otroligt fin miljö och riktigt gott kaffe!

Vanessa, systemutvecklare och tidigare trainee: På traineeprogrammet är du väl omhändertagen från dagen du börjar. Du får träffa nyckelpersoner, gå kurser och gå på praktik där du applicerar allt du lärt dig under studietiden. Detta gav mig en perfekt miljö att utvecklas i och en riktigt bra start på karriären!

Senast granskad: 2024-05-30

Till toppen