Logotyp Jordbruksverket
Logotyp Jordbruksverket

Vi kan erbjuda dig

För att våra medarbetare ska trivas så bra som möjligt har vi satsat på att erbjuda både attraktiva arbetssätt och möjligheter.

Vårt erbjudande

  • Teambaserat arbetssätt – Agil systemutveckling, teamarbete med goda möjligheter att påverka
  • Goda utvecklingsmöjligheter – modern teknik, dedikerad kompetensutvecklingstid, experimentdagar och goda möjligheter att utvecklas och att göra karriär
  • Sociala aktiviteter – Aktiv personalförening och trivselkommitté som regelbundet anordnar populära aktiviteter såsom pubkvällar, AW och prova-på-aktiviteter
  • Bra arbetsmiljö – 2021 flyttar vi till helt nybyggda lokaler vid Munksjöns södra strand
  • Bra villkor - lön och tillgång till alla våra förmåner redan från första dagen.

Vid fortsatt anställning efter traineeprogrammet erbjuds du en tillsvidareanställning som systemutvecklare i något av våra utvecklingsteam med högre lön och möjlighet till en bra löneutveckling och en brant utvecklingskurva.

Några röster från nuvarande och tidigare traineer

Markus, nuvarande trainee: Vill du ha en utmanande, lärorik, och varierande vardag så är Jordbruksverkets traineeprogram något för dig!

Malin, uppdragsledare för traineeprogrammet 2020 och tidigare trainee: Jag trivs jättebra här på grund av en stark teamkänsla, ett gott samarbete och väldigt mycket arbetsglädje tillsammans med kollegorna.

Sebastian, systemutvecklare och tidigare trainee: Det är en stor avdelning där möjligheten att testa på annorlunda arbetsuppgifter finns om man skulle vilja ta sig an nya utmaningar även inom verksamheten.

Senast uppdaterad: 2020-02-14