Podden Upp på bordet
Välkommen till Jordbruksverkets podcast Upp på bordet. I vår podcast fokuserar vi på svensk livsmedelsförsörjning ur ett beredskapsperspektiv. Hur robust är Sveriges livsmedelsförsörjning? Häng med!

-
08 Mars 2023, 15:00
Avsnitt 4: Behöver vi äta mer inälvsmat och fula potatisar?
17 procent av all potatis och nära hälften av biprodukterna från kött blir aldrig mat. Hur kan mer a... -
09 Februari 2023, 08:09
Avsnitt 3: Varför hamnade 400 miljoner ägg aldrig på frukostbordet?
15 miljoner portioner med kött blev aldrig serverade och 400 miljoner svenska ägg nådde aldrig slut... -
20 December 2022, 08:23
Avsnitt 2: Får vi mindre svensk mat på bordet när lantbrukarens kostnader ökar?
Kriget i Ukraina har lett till stora störningar i handeln. Det är brist på vissa varor och priserna ... -
08 November 2022, 10:00
Avsnitt 1: Måste vi leva på morotskaka om det blir kris?
Kan vi räkna med att få fortsätta vara mätta och friska om krisen kommer? Vilka risker, hot och utma...
Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Senast granskad: 2022-11-07