HR-partner - vikariat

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en ny kollega till vår HR-enhet för ett vikariat till och med februari 2025. I rollen som HR-partner arbetar du både med operativt chefsstöd och med utvecklingsinriktat arbete kopplat till våra processer. Här får du en chans att både bidra och utvecklas i en spännande och mångsidig verksamhet.

Som HR-partner fungerar du som operativt chefsstöd åt ett antal enhets- och avdelningschefer i det dagliga arbetet med exempelvis rekrytering, onboarding, svåra samtal, kompetensplanering och arbetsmiljöfrågor. Det innebär att du finns nära cheferna och blir deras bollplank, coach och rådgivare. Samtidigt är du involverad inom någon/några HR-processer och arbetar strategiskt med att exempelvis omvärldsbevaka, prioritera, utveckla och utbilda inom området.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är strukturerad och bra på att planera och prioritera dina dagar, det behövs när man har många olika uppdrag på gång. Du är en trygg person med eget driv som är bra på att hantera en periodvis intensiv arbetssituation metodiskt och lösningsfokuserat självklart hjälps vi åt! Samarbete är viktigt för oss, både med varandra och de verksamheter vi stöttar, därför är det viktigt för oss att även du trivs med och är bra på att samarbeta.

Du som söker har akademisk examen inom HR eller annat likvärdigt område, såsom beteendevetenskap eller ekonomi, i kombination med relevant yrkeserfarenhet. Du får gärna vara specialiserad inom någon eller några HR-processer/områden men viktigast är att du är intresserad av att lära dig och utvecklas.

Varmt välkommen till en enhet där vi lär av varandra och vill se effekten av våra insatser!

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Månadslön
 • Varaktighet: 6 månader eller längre
 • Arbetstid: Dagtid
 • Tillträde: Tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Kontaktpersoner

 • Anna Coreback, HR-chef
  Telefon: 036-15 58 52
 • Eva Kjell, Facklig representant för SACO
  Telefon: 036-15 58 38
  E-post: eva.kjell@jordbruksverket.se
 • Maria Gustavsson, Facklig representant för ST
  Telefon: 036-15 60 93

Om Jordbruksverket

Vill du jobba med HR i framkant på en utvecklingsinriktad enhet med trevliga och ambitiösa kollegor?

HR-enhetens uppdrag är att driva kompetensförsörjningen på Jordbruksverket genom tydliga processer och hög kompetens, så att vi effektivt kan styra och stödja kärnverksamheten. Det är viktigt för oss att vara en modern och attraktiv arbetsgivare, varför vi arbetar med öppenhet, delaktighet och mod i syfte att skapa resultat och arbetsglädje.

Jordbruksverket finns för att främja en ökad och hållbar matproduktion och god djurvälfärd i hela Sverige. Vi bidrar till en levande landsbygd. Hos oss arbetar cirka 1750 personer. Huvudkontoret ligger i Jönköping men vi har även stor regional verksamhet.

Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska vara hållbara och trivas på jobbet! Vi investerar långsiktigt i våra medarbetare och vill att de utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder en god arbetsmiljö med generösa förmåner med upp till 35 semesterdagar, friskvårdsbidrag samt friskvårdstid. I en stor del av våra anställningar erbjuder vi en flexibel arbetstid, möjlighet att jobba mobilt och arbeta delar av arbetstiden på distans.

Läs mer om hur det är att arbeta på Jordbruksverket på vår webbplats: www.jordbruksverket.se/jobbahososs

Ansökan

 • Sista ansökningsdag: 2024-04-08
 • Arbetsgivarens referensnummer: 2.4.6-04766/2024

Placeringsort är Jönköping med möjlighet att arbeta delar av arbetstiden på distans.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Du kanske också är intresserad av det här

Senast uppdaterad: 2024-05-28

Till toppen