Systemutvecklare med erfarenhet av Sitevision eller JavaScript

Arbetsuppgifter

Är du erfaren inom Sitevision eller andra JavaScript-baserade system? Vill du arbeta som systemutvecklare för Jordbruksverket, där du kan påverka vår webbplatsutveckling och samtidigt bredda din kompetens? Vi söker nu två systemutvecklare - en junior och en senior - som vill vara en del av vårt team som bygger och förbättrar vår Sitevision-plattform.

Som systemutvecklare på enheten digital arbetsplats och IT-stödsenheten ingår du i ett Scrum-team som ansvarar för att utveckla och förvalta Jordbruksverkets webbplatser och plattformar. Totalt har vi cirka 20 webbplatser, inklusive externa webbplatser och intranät, som vårt team hanterar. Din roll kommer att vara central i att säkerställa att dessa plattformar är funktionella, uppdaterade och användarvänliga, samtidigt som vi arbetar för att utveckla nya funktioner och förbättra användarupplevelsen.

Vi värdesätter självständighet, innovation och samarbete. Du kommer att ha en nära dialog med kollegor och verksamheten, där du får inflytande över tekniska beslut och designval. Teamet arbetar tillsammans för att implementera beställda utvecklingsuppgifter, inklusive arkitektur, planering, kodning, design, test och leverans.

Vi tror på ett agilt arbetssätt och betonar tillit och respekt inom teamet. Som en del av vårt Scrum-team får du möjligheter till professionell utveckling och uppmuntras att ta initiativ för att förbättra processer och resultat. Vi vill skapa en kreativ arbetsmiljö där du känner dig motiverad och inspirerad att utvecklas.

Vi söker både en junior och en senior systemutvecklare:
• Junior systemutvecklare: Du börjar med frontend-utveckling och kommer successivt växa in i att ta mer ansvar, med sikte på att bli fullstackutvecklare. Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor som ger stöd och vägledning.

• Senior systemutvecklare: Du arbetar som fullstackutvecklare och har en viktig roll i att utveckla vårt arbetssätt och bygga upp vår kompetens inom Sitevision. Du förväntas ta ansvar för lösningsmönster och strukturer samt driva stora plattformsförändringar.

Kvalifikationer

Vi letar efter personer med engagemang, eget driv och ett stort användarfokus. För att passa in hos oss behöver du vara strukturerad och analytisk. Du behöver också vara en bra lagspelare och ha lätt för samarbete med både team och verksamhet.

Vårt arbetsspråk är svenska, så du behöver behärska svenska väl i både tal och skrift.

Krav för båda rollerna:
• Eftergymnasial utbildning inom datavetenskap, webbutveckling eller informationsteknologi, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• Erfarenhet av Sitevision eller annat JavaScript-baserat system
• Godkänt arbetsprov under rekryteringsprocessen

Ytterligare krav för senior systemutvecklare:
• Minst två års arbetslivserfarenhet som fullstackutvecklare inom Sitevision eller annat JavaScript-baserat system
• Erfarenhet av att utveckla webbsidor enligt WCAG-krav

Meriterande kvalifikationer:
• Erfarenhet av Git, GitLab/Bitbucket/GitHub
• Erfarenhet av Scrum och agila arbetsmetoder
• Erfarenhet av Sitevision Public API
• Erfarenhet av jQuery och Velocity
• Erfarenhet av att utveckla integrationer mellan olika system
• CSSD-certifikat (Certified Sitevision Solution Developer)

Vi driver spännande och innovativa projekt för att hålla vårt arbetssätt med Sitevision i framkant. Ett exempel är vår nya dokumentationswebb där våra Sitevision-utvecklare dokumenterar sina tillägg och utvecklingsprocesser. Denna plattform centraliserar kunskap, förbättrar samarbetet och inspirerar våra beställare. Vårt mål är att skapa ett "marketplace" för Sitevision-tillägg där du kan utforska och bidra med innovationer inom Jordbruksverket.

Detta projekt visar hur vi strävar efter att ligga i framkant med Sitevision. Vill du vara med på vår resa? Om detta låter intressant, ansök nu! Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Dagtid
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 2

Kontaktpersoner

Om Jordbruksverket

Jordbruksverket finns för att främja en ökad och hållbar matproduktion och god djurvälfärd i hela Sverige. Vi bidrar till en levande landsbygd. Hos oss arbetar cirka 1750 personer. Huvudkontoret ligger i Jönköping men vi har även stor regional verksamhet.

Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska vara hållbara och trivas på jobbet! Vi investerar långsiktigt i våra medarbetare och vill att de utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder en god arbetsmiljö med generösa förmåner med upp till 35 semesterdagar, friskvårdsbidrag samt friskvårdstid. I en stor del av våra anställningar erbjuder vi en flexibel arbetstid, möjlighet att jobba mobilt och arbeta delar av arbetstiden på distans.

Läs mer om hur det är att arbeta på Jordbruksverket på vår webbplats: www.jordbruksverket.se/jobbahososs

Jordbruksverket är en av Jönköpingsregionens största IT-arbetsgivare. På utvecklings- och digitaliseringsavdelningen samarbetar över 200 personer i olika roller för att lösa både verksamhetens och våra kunders behov av moderna och effektiva IT-lösningar. Inom avdelningens väggar ryms storskalig systemutveckling på flera plattformar samt drift, förvaltning och support.

Ansökan

  • Sista ansökningsdag: 2024-05-16
  • Arbetsgivarens referensnummer: 2.4.6-06891/2024

Placeringsort är Jönköping. Möjlighet finns att teckna överenskommelse om distansarbete, viss del av arbetstiden.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Du kanske också är intresserad av det här

Senast uppdaterad: 2024-05-20

Till toppen