Utvecklingsinriktad förvaltningsledare till Digital arbetsplats och IT-stödsenheten

Arbetsuppgifter

Är du en utvecklingsinriktad person som vill göra nytta i verksamheten? Har du drivet att skapa värde för Jordbruksverket, våra medarbetare och våra kunder samt dig själv? Vill du arbeta med verksamhetsutveckling kopplat till den digitala arbetsplatsen, både i projekt eller genom egna kartläggningar och analyser? Då är det dig vi söker!

Personen vi söker ska stötta Jordbruksverkets verksamheter att skapa effektiva och användarvänliga processer genom att
• kartlägga och analysera verksamhetens behov av utveckling med utgångspunkt i digitalisering,
• föreslå lämpliga lösningar och
• driva och stötta i genomförandet av utvecklingsinsatser.

Enheten förvaltar och driver användning av ett antal standardsystem som kan vara en del av de lösningar du föreslår för att utveckla myndighetens verksamheter. Du behöver därför kunna jämföra verksamhetens behov och krav mot de möjligheter dessa standardsystem erbjuder. Du behöver även vara lyhörd och ha örat mot marken för att fånga upp effektiviseringsmöjligheter från ett helhetsperspektiv.
Att ge andra service är för dig en självklarhet.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor.
Du är lyhörd och tydlig i din kommunikation samt arbetar aktivt med att både söka och samla in information. Du tar ansvar för din uppgift, strukturerar och driver arbetet framåt. Du är orädd för nya utmaningar och har integritet och uthållighet i de situationer som kräver det. Din analysförmåga är god då en viktig uppgift är att analysera verksamhetens behov så vi bidrar med rätt stöd.

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom relevant område, exempelvis systemvetenskaplig eller IT-utbildning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Arbetet kräver god förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska i tal och skrift.

Erfarenhet av arbete med verksamhetsanalyser, t.ex. processanalyser och erfarenhet av implementering och förvaltning av standardsystem är meriterande. Erfarenhet av att agera som kravställare/beställare mot leverantör är även meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Om Jordbruksverket

Jordbruksverket finns för att främja en ökad och hållbar matproduktion och god djurvälfärd i hela Sverige. Vi bidrar till en levande landsbygd. Hos oss arbetar cirka 1750 personer. Huvudkontoret ligger i Jönköping men vi har även stor regional verksamhet.

Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska vara hållbara och trivas på jobbet! Vi investerar långsiktigt i våra medarbetare och vill att de utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder en god arbetsmiljö med generösa förmåner med upp till 35 semesterdagar, friskvårdsbidrag samt friskvårdstid. I en stor del av våra anställningar erbjuder vi en flexibel arbetstid, möjlighet att jobba mobilt och arbeta delar av arbetstiden på distans.

Läs mer om hur det är att arbeta på Jordbruksverket på vår webbplats: www.jordbruksverket.se/jobbahososs

Ansökan

  • Sista ansökningsdag: 2024-03-15
  • Arbetsgivarens referensnummer: 2.4.6-03597/2024

Placeringsort är Jönköping. Möjlighet finns att teckna överenskommelse om distansarbete, viss del av arbetstiden.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Du kanske också är intresserad av det här

Senast uppdaterad: 2024-05-24

Till toppen