Anmälan från veterinär av sällskapsdjur från Ukraina

Här ska du som är veterinär och tar emot djur från Ukraina registrera besöket på mottagningen. Du får då ett diarienummer med autosvar för fortsatta kontakter med Jordbruksverket om vi behöver fatta beslut i ärendet. Diarienumret ska du även använda när du skickar fakturan för besöket till Jordbruksverket.

Driftinformation: Just nu finns inga planerade driftstopp.

På sidan som vänder sig till veterinärer som tar emot djur från Ukraina finns en punktlistan och tabell som beskriver hur du ska hantera hundar och katter som har rest med sin ägare från Ukraina när de besöker din mottagning.

Informera djurägaren om Jordbruksverkets behandling av personuppgifter

När du registrerar djuret via e-tjänsten ska du informera djurägaren om Jordbruksverkets behandling av personuppgifter. Det gör du genom att skriva ut och ge djurägaren dokumentet Behandling av personuppgifter.

Logga in med e-legitimation

För att logga in i tjänsten behöver du en e‑legitimation, till exempel mobilt BankID eller Freja eID. E‑legitimationen är personlig och knuten till ditt personnummer. Kontakta din bank för BankID eller besök webbplatsen Freja för Freja eID.

Du kan logga in i e-tjänsten även utan e-legitimation men du kan inte då använda alla funktioner. Du kan till exempel inte spara en pågående registrering.

Tillgänglighet för e‑tjänsten

Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda vår e‑tjänst. Läs om hur e‑tjänsten uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighets­problem och hur du kan rapportera brister till oss.

Senast granskad: 2022-03-31