Logotyp Jordbruksverket
  • Du kan behöva fullmakt

    Om du ska företräda ett företag, organisation eller annan juridisk person måste du först få en fullmakt för att kunna logga in med din personliga e-legitimation. Läs mer om det via länken Så fungerar e-tjänsten.

Registrera anläggning

Logga in i e-tjänsten för att registrera dina anläggningar för djur och avelsmaterial.

Det kan vara problem att logga in

Det är många som använder tjänsten nu. Därför kan det vara problem att logga in. Om det inte går att logga in så prova på nytt om ett tag.

Tänk också på att du bör använda webbläsarna Google Chrome eller Firefox för att tjänsten ska fungera bra. Med Internet Explorer kan tjänsten fungera mindre bra.

Driftinformation: Just nu finns inga planerade driftstopp.

Behandling av personuppgifter

Jordbruksverket behandlar de personuppgifter som du lämnar till registret över anläggningar för djur och avelsmaterial för ändamålen stödhantering, kontroll, statistik, information och för uppföljning, utvärdering, analys, smittspårning, djurskydd och djurhälsa. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är myndighetsutövning. Uppgifterna behandlas elektroniskt. De personuppgifter vi behandlar om dig delas med andra myndigheter och till EU:s institutioner för motsvarande ändamål i enlighet med vad som följer av EU-lagstiftning, lag eller förordning.

Jordbruksverket kommer att lagra uppgifterna i enlighet med vad som gäller för myndigheters arkivhantering. Kontakta kundtjänst om du vill ha tillgång till de personuppgifter som vi behandlar om dig.