Logotyp Jordbruksverket
  • Det går nu att registrera de flesta hästar

    Det går nu att registrera de flesta hästar på en anläggning i e-tjänsten. Om det inte går att lägga till hästen i registreringen kan det bero på att vi inte har fått alla uppgifter från samtliga avelsförbund. I så fall ber vi dig att avvakta ett tag med registreringen till dess att vi har fått in uppgifterna.

    Du kan däremot registrera din anläggning. Det är bra att göra redan nu eftersom du måste ha gjort det innan du kan registrera hästarna.

Registrera anläggning

Logga in i e-tjänsten för att registrera dina anläggningar för djur och avelsmaterial.

Tänk på det här

Vi rekommenderar webbläsarna Google Chrome eller Firefox för att tjänsten ska fungera bra. Med Internet Explorer kan tjänsten fungera mindre bra.

Om du ska företräda ett företag, organisation eller annan juridisk person måste du först få en fullmakt för att kunna logga in med din personliga e-legitimation. Läs mer om det via länken Så fungerar e-tjänsten.

Du som är under 18 år måste ha samtycke från din vårdnadshavare för att registrera dig.

Driftinformation: Just nu finns inga planerade driftstopp.

Behandling av personuppgifter

Jordbruksverket behandlar de personuppgifter som du lämnar till registret över anläggningar för djur och avelsmaterial för ändamålen stödhantering, kontroll, statistik, information och för uppföljning, utvärdering, analys, smittspårning, djurskydd och djurhälsa. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är myndighetsutövning. Uppgifterna behandlas elektroniskt. De personuppgifter vi behandlar om dig delas med andra myndigheter och till EU:s institutioner för motsvarande ändamål i enlighet med vad som följer av EU-lagstiftning, lag eller förordning.

Jordbruksverket kommer att lagra uppgifterna i enlighet med vad som gäller för myndigheters arkivhantering. Kontakta kundtjänst om du vill ha tillgång till de personuppgifter som vi behandlar om dig.