Logotyp Jordbruksverket
  • Det går inte att registrera hästar

    Det går tyvärr inte att registrera hästar på en anläggning i e-tjänsten. Det beror på att vi inte har fått in alla uppgifter som krävs för att det ska gå att göra. Vi ber om ursäkt för det och återkommer med information om när det fungerar.

    Du kan däremot registrera din anläggning. Det är bra att göra redan nu eftersom du måste ha gjort det innan du kan registrera hästarna.

Registrera anläggning

Logga in i e-tjänsten för att registrera dina anläggningar för djur och avelsmaterial.

Tänk på det här

Vi rekommenderar webbläsarna Google Chrome eller Firefox för att tjänsten ska fungera bra. Med Internet Explorer kan tjänsten fungera mindre bra.

Om du ska företräda ett företag, organisation eller annan juridisk person måste du först få en fullmakt för att kunna logga in med din personliga e-legitimation. Läs mer om det via länken Så fungerar e-tjänsten.

Driftinformation: Just nu finns inga planerade driftstopp.

Behandling av personuppgifter

Jordbruksverket behandlar de personuppgifter som du lämnar till registret över anläggningar för djur och avelsmaterial för ändamålen stödhantering, kontroll, statistik, information och för uppföljning, utvärdering, analys, smittspårning, djurskydd och djurhälsa. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är myndighetsutövning. Uppgifterna behandlas elektroniskt. De personuppgifter vi behandlar om dig delas med andra myndigheter och till EU:s institutioner för motsvarande ändamål i enlighet med vad som följer av EU-lagstiftning, lag eller förordning.

Jordbruksverket kommer att lagra uppgifterna i enlighet med vad som gäller för myndigheters arkivhantering. Kontakta kundtjänst om du vill ha tillgång till de personuppgifter som vi behandlar om dig.